Privacy verklaring en Protocollen

De bronafbeelding bekijkenQuestions & Answers
(versie 3, woensdag 10 maart 2021)

20210310 Questions and answers versie 3

Privacy Verklaring

Basisschool De Borne neemt privacy serieus. In onze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, met welk doel wij dit doen en hoe wij ervoor zorgen dat deze persoonsgegevens goed zijn beveiligd. Basisschool De Borne maakt deel uit van Stichting Xpect Primair, een schoolbestuur met 25 scholen in Tilburg. De privacyverklaring is van toepassing op alle scholen en het bestuurskantoor van Xpect Primair. U treft de privacyverklaring aan op de website van de stichting Xpect Primair, www.xpectprimair.nl, onder de kop ‘Praktische informatie’.

Toestemmingsverklaring gebruik beeldmateriaal

De toestemmingsverklaring gebruik beeldmateriaal is opgenomen in het aanmeldformulier van basisschool De Borne. Wilt u uw toestemming wijzigen? Stuur dan een bericht naar bs.de.borne@xpectprimair.nl

Medicijngebruik

Hieronder kunt u het protocol medicijngebruik downloaden.

Protocol Medicijngebruik de Borne

Planning verdeling nieuwe thuisgroepen besproken en vastgesteld in de MR in schooljaar 2020-2021

(onder constructie)

Wilt u verlof aanvragen?

Vanaf januari 2020 kunnen ouders/verzorgers verlof aanvragen via de Borne-app onder de tegel FormulierenFormulieren overige.

De richtlijnen verlof buiten schoolvakanties vindt u in de Borne app onder de tegel InformatieOuders of kunt u hieronder downloaden:

20-01-23 Richtlijnen verlof buiten de schoolvakanties

Verkeersprotocol

Hieronder kunt u het verkeersprotocol downloaden:

Basisschool De Borne verkeersprotocol

U vindt hier binnenkort ook de andere protocollen zoals het dyslexieprotocol en het veiligheidsplan.

Heeft u vragen?
Loopt u gerust binnen.