Unit 1 KC Evenwicht en Kringloop


2021-11-11

Afgelopen dinsdag hadden we de opening van het Kernconcept. Dit jaar gaan we bij Evenwicht en Kringloop aandacht besteden aan het thema Restaurant. We gaan het met de kinderen hebben over de rollen in een restaurant, over gezond eten en je spijsvertering, over het gebruik van water, over tegenstellingen die je tegenkomt en over de waarde van geld.
Tijdens de feestelijk opening van het Kernconcept kreeg juf Eveline een uitnodiging van Hofstede de Blaak. Maar de juffen kwamen erachter dat het heus niet zo makkelijk is om te koken en om te serveren.. Gelukkig wil Hofstede de Blaak helpen en zullen we binnenkort op bezoek gaan, zodat we meer kunnen leren over de werking van een restaurant.
Één van de spelhoeken is ingericht als restaurant. Een andere spelhoek is ingericht als sportschool, want bij voeding hoort ook een stukje sport en beweging! 

 

Ga terug