Kernconcept binding


2019-09-30

Kc Binding

Het kernconcept van deze periode is binding en communicatie. In het begin kreeg iedereen inspiratieworkshops over het kernconcept.

Ook werd er gewerkt aan de inspiratiemuur, dit is een muur waar allemaal kaarten aan hangen die je kunt maken. De kaarten gaan over dingen die met het kc (kernconcept) te maken hebben. De opdrachten zijn meestal opzoekvragen, je moet dan uitzoeken wat er bijvoorbeeld vroeger gebruikt werd als telefoon.

Als echte presentatie wordt er gewerkt aan een blog die over een bepaald land gaat. Je kan het niet helemaal zelf kiezen: er zijn een paar landen waar je uit kunt kiezen. Op donderdag kunnen ouders van 14.15 uur tot 14.45 uur komen kijken naar de presentaties.

 

Dit artikel in geschreven door Fijke van Lier

Ga terug