Feest op woensdag: de sponsorloop

2019-08-21

Vanochtend startten we weer met een aflevering van ‘De Rode Draad’. We zagen dat het schilderij van vader Wortel per ongeluk werd beschadigd door oma Wortel. Gelukkig zag de Amerikaan Donald Shrimp de beschadiging nog niet! Het blijft spannend hoe hij gaat reageren. En hoe zal het verder gaan met Bo van Binsbergen? Zij kreeg immers straf omdat ze omgaat met de familie Wortel…
Gelukkig had personal trainer Penny een goed idee om geld in te gaan zamelen door een sponsorloop!

De feest-woens-dag stond in het teken van een sponsorloop voor het goede doel! Onze juf Fenna is momenteel aan het reizen in Azië. Ze gaat tijdens haar reis ook werken in een kindertehuis in Indonesië voor Stichting Kansarme Kinderen Indonesië.
Alle kinderen van De Borne hebben enorm hard gerend en daarmee een heleboel geld ingezameld voor juf Fenna! Zo kan zij allerlei sport- en spelmateriaal voor de kinderen in Indonesië kopen.
Toppers!