Feest op vrijdag: ‘Heel Borne Bakt’

2019-08-23

Deze ochtend startten we met alweer het laatste deel van onze ‘Rode Draad’.
Uiteindelijk kwam alles weer goed: iedereen vond het schilderij juist prachtig en de vaders van beide families gingen samenwerken. Donald Shrimp, de rijke Amerikaan, deed letterlijk en figuurlijk een duit in het zakje door de samenwerking te gaan financieren. Eind goed, al goed! Dat vroeg om een groot feest…

Samen met kinderen en ouders werd een groot taartenbuffet georganiseerd. Vaders, moeders, opa’s en oma’s gingen thuis met groepjes kinderen aan de slag om heerlijke baksels te maken. En ook op school kregen we honger van de heerlijke baklucht die door de school trok. Er werden tafelkleden versierd waarmee we de tafels feestelijk konden opdekken.

En zo werd onze feestweek heerlijk feestelijk afgesloten met een lekker stuk taart voor iedereen!