Palmpaasstokken in unit 1

2019-04-15

Op 14 april jl. vond een zonnig maar koud en zeer geslaagd paasevenement plaats in de mooie Hasseltse Kapel in Tilburg. Juffrouw Odile maakt met een aantal enthousiaste kleuters prachtige palmpaasstokken met alles er op en er aan. Met een groep van 25 ouders en kinderen vond er eerst een vrolijke (palm)paasbijeenkomst plaats in de kapel met zingen en dansen, waarna de hele stoet van de kapel naar het ziekenhuis liep met alle palmpaasstokken in de hand. Bij de afdeling Geriatrie werden we uitbundig verwelkomd met koffie, thee, ranja en paaseieren. Daar deelden de kinderen de kleurrijke palmpaasstokken en tekeningen uit aan de patiënten, die daar erg blij mee waren. Een prachtige chemie tussen jong en oud. Zowel de patiënten, maar ook de kinderen en de ouders hebben genoten.