Feest feest feest

2019-03-24

Het schoolbestuur Xpect Primair vierde deze week haar 60-jarig bestaan. Daarom was er een feestdag georganiseerd voor alle 20 scholen die aangesloten zijn bij Xpect Primair.
De dag begon met een gezamenlijke dans op alle scholen. Hierna werden de kinderen via een videoboodschap bijgepraat over de aanleiding en uitgenodigd om kunstwerken te maken rondom het thema “toekomst”.
De onderbouw ging aan de slag met het vervoer in de toekomst, de middenbouw met het schoolgebouw van de toekomst en de bovenbouw met het onderwijs en de leermiddelen van de toekomst.
Op de Borne hebben alle kinderen hiervoor een tekening gemaakt. Een kinderjury selecteerde vervolgens de tekeningen waarna deze op een drieluik werden bevestigd. ’s Middags werd het kunstwerk door een delegatie leerlingen naar de LocHal in de Spoorzone gebracht en aangeboden aan de bestuurder van Xpect Primair, mevrouw Carin Zandbergen.