Carnaval 2018

2018-01-23

Nog een paar weken en dan barst het los:
CARNAVAL OP DE BORNE!
Dat gaat een fantastisch feest worden; de voorbereidingen zijn reeds in volle gang!

Op vrijdag 9 februari zullen alle units van 8.30u tot 12.30u een carnavaleske ochtend gaan beleven vol activiteiten en waarin uiteraard volop de gelegenheid zal zijn om te hossen en te genieten van iets lekkers te eten en te drinken.
De kinderen hoeven geen fruit en drinken mee te nemen.
Deze ochtend zal traditiegetrouw geopend worden door de Raad van Elf en de Prins. Deze Raad en Prins zullen de komende week gekozen gaan worden en zullen afkomstig zijn uit unit 4.

Op maandag 5 februari zullen de Raad en Prins officieel geïnstalleerd worden in de aula van onze school en wordt de Borne-Sleutel overhandigd uit handen van juf Monique.
Deze week hebben de Raadsleden en de Prins het voor het zeggen op onze school.
Hen wacht de belangrijke taak om van 5 februari tot en met 9 februari ervoor te zorgen dat het een carnavalsweek wordt om nooit te vergeten😉

In deze week is er elke dag een ludiek thema, zoals:
-maandag: Zet ‘m op-dag: zet een feestelijk hoedje, petje etc. op.
-dinsdag: Andersom-dag: jongens gaan als meisjes of andersom, kleren achterstevoren aan, etc.
-woensdag: Raar met je haar!: een gekke creatie met je haar.
-donderdag: Gekke brillen-dag: zet je mafste carnavalsbril op.
-vrijdag: tja; dan trek je natuurlijk je eigen carnavalsoutfit aan!

Ook gaan we weer meedoen met de Kruikenstad-kleurplatenwedstrijd en doen we mee met het oplossen van de Kruikenpuzzel.

Mede namens de Oudervereniging, team en medewerkers, wenst werkgroep Vieringen al onze Kruiken, Kruikinnen, Kruikjes en Kruikinnetjes een geweldig Carnavalsfeest toe!

ALAAAAAAAAAAAAAAF!