SUCCESVOLLE SPONSORLOOP DOOR UNIT 4


2017-09-26

SUCCESVOLLE SPONSORLOOP DOOR BASISSCHOOL DE BORNE
Jul 11, 2017
Afgelopen week, op dinsdag 4 juli, hebben de kinderen uit unit 3 en 4 van Basisschool de Borne hun best gedaan om geld op te halen voor het Verbeeten Instituut met een sponsorloop. Dit deden zij met succes. Lees verder als je wil weten hoeveel zij uiteindelijk hebben opgehaald.

HET VERBEETEN INSTITUUT
Een aantal maanden geleden ging Peter van Nunen de drie thuisgroepen van unit 4 langs om zijn verhaal te vertellen en uitleg te geven over wat er op het Verbeeten Instituut allemaal gebeurt. Hierna werden de leerlingen door hem uitgedaagd om geld in te zamelen. Dit geld wordt gebruikt om de behandeling van kanker te verbeteren.

SPONSORLOOP BASISSCHOOL DE BORNE
In eerste instantie werden er lege flessen opgehaald, cakejes verkocht en werd er in de wijk de Blaak gecollecteerd, maar een aantal kinderen wilde meer. Zij bedachten dat ze wel een sponsorloop konden houden. Dus zijn Gian, Tijn, Stephanie, Imtiaaz, Lars en Daniël aan de slag gegaan. Zij hebben uitleg gegeven in alle klassen, een vergunning aangevraagd bij de gemeente, een route uitgestippeld, ouders en leerkrachten ingelicht, flyers gemaakt en verspreid, winkeliers geïnformeerd en mensen langs de route ingelicht. Dit alles hebben deze zes samen gedaan. Uiteindelijk moest de sponsorloop uitgesteld worden, omdat het veel te warm was op de dag die zij eerst gepland hadden.

Op dinsdag 4 juli was het eindelijk zover. Ongeveer 170 kinderen hebben 45 minuten lang rondjes om de school gelopen. Er werd hard gerend en met zijn allen hebben ze ervoor gezorgd dat er een heel mooi bedrag opgehaald is. Het eindbedrag was maar liefst €3094,92!

HTTP://TILBURG.COM/NIEUWS/SUCCESVOLLE-SPONSORLOOP-BASISSCHOOL-DE-BORNE/

Ga terug